Equine Touch

Equine Touch

 

Equine Touch er en manuel behandlingsform/body work som har eksisteret siden 1997.

 

Man arbejder meget blidt med det bløde væv, dvs. muskler, bindevæv, sener og ligamenter.

 

Dyrlæge Ivana Ruddock er med-grundlægger af The Equine Touch og tidligere forsker og universitetlektor med stor erfaring indenfor blandt andet hestens anatomi.

Hun fortsætter i sin afdøde mand Jock Ruddocks spor med undervisning, forelæsninger og videreudvikling af The Equine Touch.

Equine Touch - et hollistisk syn på hesten

 

Equine Touch er en meget blid, men samtidig også kraftfuld teknik, hvor hele hestens krop påvirkes gennem blide vibrationer i det bløde væv.

 

Equine Touch er en blid manuel terapiform hvor man skaber vibrationer i det bløde væv - muskler, sener, ledbånd og bindevæv. Dette gøres i nøje afstemte serier henover muskler, meridianbaner og akupunktur punkter som påvirker hestens krop helt ned på celleniveau.

 

Da Bindevæv er et gennemgående væv i hele kroppen, bliver de dybe muskler også stimuleret. Vibrationerne skaber afslapning i spændte og trætte muskler hvorved cirkulationen i blod- og lymfebanen øges. Bindevævet bliver samtidigt holdt smidig og fugtigt. Hvis bindevæv bliver stramt i muskler og omkring organer, virker det hindrende på hestens bevægelsesfrihed. Man kan sammenligne stramt og ufleksibelt bindevæv me,d at man har taget en for stram skjorte på.

 

Det er lidt som at skrælle lagene af et løg, hver gang hesten får Equine Touch kan der komme nye issues frem. Hestens krop tager imod lige netop dét, som den har brug for i øjeblikket.

 

Equine Touch hjælper hestens krop til at komme i balance - det hjælper hesten med hele sig selv!

Equine Touch er for alle heste

 

Om din hest er ung eller gammel, er i konkurence eller pensioneret, er islandsk, varmblod eller galophest så er Equine Touch en behandlings form der holder din hest i balance.

 

Equine Touch er et fint supplement til eksempelvis dyrlægebehandling, osteopati og kiropraktik, og i forbindelse med en skades-periode, under boksro eller hvis du bare gerne vil give din hest en gave.

 

Equine Touch er også godt under (hård) træning og for heste der går konkurrence, da det fremmer restitutionen og holder musklerne bløde.

 

Equine Touch er også med til at ændre hestens negative adfærd eller dårlige holdning. Eller hvis hesten har haft en dårligt tilpasset sadel, eller har haft tand- eller hov problemer.

Kontakt informationer

Nordlige København / Nordsjælland

Mobil: 25 33 04 34

Linda Thejl

Jeg er certificeret Equine Touch Practitioner.

 

Jeg kører ud til dig og din hest i Nordsjælland og det nordlige København.

© Copyright 2016. All Rights Reserved.